Μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή Ηλεκτρομηχανολογικών έργων

Υγραέριο-Φυσικό Αέριο


Εγκαταστάσεις υγραερίου για οικιακή, επαγγελματική και βιομηχανική χρήση.

Πυρασφάλεια


Εγκαταστάσεις πυρασφαλείας–πυρανίχνευσης-πινάκων κατάσβεσης πυρκαγιάς. Από την μελέτη μέχρι την εφαρμογή.

Φωτοβολταϊκά


Αυτόνομα συστήματα ή διασυνδεδεμένα (net metering). Δωρεάν ρεύμα απο την ηλιακή ενέργεια.

Αντλίες θερμότητας-Fan Coils


Οι αντλίες θερμότητας είναι η πιο οικονομική λειτουργικά λύση για την θέρμανση για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές. Με τα κατάλληλα τερματικά σώματα, ψύχουν τους χώρους μας το καλοκαίρι.

Κλιματισμός


Μια ευρεία ποικιλία εσωτερικών μονάδων και δυναμικότητας εξωτερικών μονάδων, εξασφαλίζει την ευελιξία για να ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές ανάγκες κλιματισμού.

Ζεστό Νερό


Μελέτη και κατασκευή ηλιοθερμικών συστημάτων βεβιασμένης ή φυσικής κυκλοφορίας.

Ύδρευση-Αποχέτευση


Σωστός σχεδιασμός, , σωστή επιλογή πιστοποιημένων υλικών και ποιοτική εφαρμογή με αποτέλεσμα την απρόσκοπτη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις


Τεχνογνωσία και εμπειρία γιά λύσεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές με ποιότητα, ασφάλεια, οικονομία και σύγχρονη αντίληψη.

Γεννήτριες


Ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη εφεδρικής ή συνεχούς λειτουργίας. Συστήματα αδιάλειπτης λειτουργίας.

Αυτοματισμοί


Οι αυτοματισμοί στα κτίρια στοχεύουν στο να βελτιστοποιήσουν τον έλεγχο και την απόδοση του κτιριακού περιβάλλοντος ταυτόχρονα με την μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

Ενεργειακές Μελέτες/Πιστοποιητικά


Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης ή ΠΕΑ είναι ένα έγγραφο που εκδίδεται από ενεργειακό επιθεωρητή, το οποίο πιστοποιεί την ενεργειακή απόδοση ενός ακινήτου και το κατατάσσει σε ενεργειακές κλάσεις.

Θέρμανση


Συστήματα θέρμανσης με διάφορες πηγές ενέργειας, με διακοσμητικά σώματα ή ενδοδαπέδιο σύστημα για την πλήρη αρχιτεκτονική εναρμόνιση με τους χώρους μας.

Πισίνες


Από την αρχική ιδέα μέχρι την μελέτη και υλοποίηση της κατασκευής, με γνώμονα την αξιοπιστία των υλικών, την μεγάλη διάρκεια ζωής και την εξοικονόμηση ενέργειας και αναλωσίμων.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε εξατομικευμένη προσφορά.

Για εξατομικευμένη προσφορά ή για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα σας απαντήσει. Εναλλακτικά καλέστε μας στο (+30) 22710 29293 ή επισκεφθειτε το κατάστημά μας στη διεύθυνση Μ. Ζαχαρίου 19 (Φρούριο), 82100 Χίος.