Η οικονομικότερη λειτουργικά λύση για ψύξη και για θέρμανση για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές

Πώς λειτουργεί

Η αντλία θερμότητας δεσμεύει την θερμότητα της ατμόσφαιρας και χρησιμοποιείται ως πηγή θερμότητας για την παροχή πολύ αποδοτικής θέρμανσης. Χρησιμοποιεί ρεύμα, αλλά αυτό είναι ελάχιστο καθώς απαιτείται μόνο για την λειτουργία του συμπιεστή και όχι για την παραγωγή θέρμανσης.

Για παράδειγμα, μια αντλία θερμότητας με συντελεστή απόδοσης (COP) 4,0 χρησιμοποιεί 1kw ηλεκτρικής ενέργειας και 3kw θερμότητας που μεταφέρεται από τον εξωτερικό αέρα στην αντλία θερμότητας για μια εντυπωσιακή τελική θερμαντική απόδοση 4kw.

Πλεονεκτήματα

Κατάλληλες για κάθε εφαρμογή

Οι αντλίες θερμότητας είναι κατάλληλες για κάθε εφαρμογή, είτε με συστήματα χαμηλών θερμοκρασιών (ενδοδαπέδια, Fan Coils) είτε με τα συμβατικά θερμαντικά σώματα, σε νέες και υφιστάμενες εγκαταστάσεις.

Διασφάλιση ποιότητας

Διασφαλίζουν την ίδια ποιοτική θέρμανση, μέγιστες συνθήκες άνεσης στο χώρο και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης όπως ακριβώς με τα παραδοσιακά συστήματα λεβήτων με την διαφορά ότι το νερό που κυκλοφορεί δεν παράγεται από τον ενεργοβόρο λέβητα αλλά από την φιλική στο περιβάλλον και απόλυτα οικονομική λειτουργία, της αντλίας θερμότητας.

Fan coils Aermec FCZ

Slim για διακριτική εναρμόνιση με τους χώρους

download

Ευρωπαικοί κανονισμοί

Σύμφωνα με τους νέους ευρωπαικούς κανονισμούς οι αντλίες θερμότητας ισχύος έως και 70kw, πρέπει να είναι σύμφωνες με την directiva ERP. Πρέπει να συνοδεύονται απο τα δελτία προιόντος και να έχουν ενεργειακή σήμανση Α+ ή καλύτερη.

Γιά παράδειγμα ο παρακάτω σύνδεσμος παραπέμπει σε μία αντλία θερμότητας και στα αντίστοιχα έγγραφα συμόρφωσης με τους κανονισμούς.

Δείτε/Κατεβάστε το σχετικό PDF

Αντλία Θερμότητας ZUBADAN

Οικολογική προσέγγιση, μειωμένο κόστος λειτουργίας.

Τεχνολογία Ultra Quiet

Για εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε εξατομικευμένη προσφορά.

Για εξατομικευμένη προσφορά ή για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα σας απαντήσει. Εναλλακτικά καλέστε μας στο (+30) 22710 29293 ή επισκεφθειτε το κατάστημά μας στη διεύθυνση Μ. Ζαχαρίου 19 (Φρούριο), 82100 Χίος.